You are currently viewing Lazar Dragojević: The Star is born!

Lazar Dragojević: The Star is born!

Lazar se rodio kao zvezda. Intenzivno je radio na tome da mu sve krene kako je zamislio. Ceo je posvećen glumi. Gluma nije posao za njega, gluma je sve! Ceo život i više od toga. Na dan kad igra predstavu u pozorištu uzbudjen je ceo dan. Sve se vrti oko tog posebnog osećaja.

Lazar je završio Akademiju u Sarajevu, a prvi put sam ga gledala na SFF 2019. godine, u filmu „Take me somewhere nice“. On ima ono nešto zbog čega zauvek zapamtite kadrove nekih evropskih autorskih filmova. On ne glumi, igra nekog sebe, svaki put po malo ili malo više.

„Ova ruka će držati Oskara, znam to sigurno!

Evo da se kladimo!“, kaže Lazar povišenim tonom.

Ne moramo da se kladimo. Lazarov talenat i lice koje pamtite kao mladog Šon Pena ili Timothee Chalameta već potpisuje nominacije.

Lazar je preko Instagrama dobio poruku da dodje na kasting za špansku seriju koja će se emitovati na Netflixu. 5 dana nije spavao, učio je španski i tresao se od uzbudjenja. Znao je da će proći kao što zna da će jednog dana dobiti Oskara.

Samopouzdanje i vera od koje vam se trese stomak ali vas ubedi da je sve moguće i nema razloga za sumnju.

Najbolji prijatelji su mu glumci mama i tata i sestra koja takodje studira glumu. Roditelji su mu i najzabavniji prijatelji koji ga bodre i u čije mišljenje najviše veruje. Lazar ima tu sreću da ima jaka ledja u porodici.

Mama ga je navukla na EKV i rock&roll. Mama je iz Vrbasa. Najlepša sećanja su iz voza ka Vrbasu. Kad si mali i taj voz dugo ide, a ti znas da te vodi na mesto koje sanjas cele godine.
Lazar je pun imaginacija, reči iz scenarija slaže kao pazle u neke samo njemu uzbudljive slike. Vadi ih i preslaže kad mu zatrebaju. On svira, peva, govori sve jezike.

A kakvu tremu tek ima pred predstavu! Kakav krešendo emocija pred sam izlazak na scenu!
Na Lazaru se vidi da je gluma deo njegovog DNK-a, to je njegova najveća snaga i oružje.

Zapamtite ovo ime!

PS Lazara možete da gledate u Netflix španskoj seriji Feria, a 29.3. u predstavi Pokojnik CNP-a koji gostuje u BDP-u.

Curated by Nataša Nikodijević Savin @lazardragojevic

Ostavite odgovor